Laundal - Fjellskår

Laundal, Laundal, Vest-Agder 4550, Norway
Trykk for å ringe +47 918 36 589 (kl. 8-15, man-fre)
Laundal - Fjellskår Laundal, Laundal, Vest-Agder, 4550, Norway +47 918 36 589 (kl. 8-15, man-fre)
/ / / /
Gjennomsnittsrangering: 0.0
Totale anmeldelser:0
 Fullt
Bestill denne enheten
qrcode

Beskrivelse av enheten

Utleiehytte på Laundal

Oppført i 2019-2021 for utleie.
Prisen for leie er kr 750,- pr. natt.
Maksimal leietid pr. leieforhold er tre døgn.
Ankomst fra kl. 13.00. Avreise fra hytten innen kl. 12.00 avreisedagen.
Av hensyn til allergikere er det forbud mot å ha kjæledyr med inn på hytta.
Veien inn fra parkeringsplassen blir IKKE brøytet.
NB Det er IKKE tillatt å kjøre inn til Laundal – leietakere må gå fra parkeringsplassen på Lande (2,5 km). Evnt. spørsmål om veibruk rettes til Farsund kommune.

Fjellskår
Bygd inn i en kløft i grunnfjellet slik at fjellveggene er deler av veggene inne i hytta. Her er det en sovealkove med to senger, en hems med to senger og to senger på hver side av kjøkkenet. I alt seks sengeplasser. Kjøkkenet inneholder vedkomfyr med steikeovn, en koketopp med to bluss, utslagsvask, gryter og stekepanne, kjøkkenredskaper, tallerkner, kopper, glass og bestikk. Det er installert solcellepanel til belysning og usb-kontakt. Stuedelen består av et stort bord med hevbar midt-del som også er inngangsdør (se bilder), benker til bordet og to sofabenker. Inngang fra undersiden med trapp opp. Selve døra er også midten av spisebordet. Utenfor er det et stort rastebord og en hvilebenk, samt et ildsted inntil fjellveggen. Ta med: Laken til madrassene, putetrekk, sovepose, kjøkkenklut og kjøkkenhåndkle.

TOALETT OG VANN
Eneste toalett på Laundal er et offentlig toalett på andre siden av leirområdet ved veien.

Det er ikke innlagt vann, men borehull med rent drikkevann fra håndpumpe i nærhet til hytta.

Hytte

Mer informasjon

Aktiviteter

KANOPADLING

Gratis utlån av kanoer i Laundalstrand (følg stien langs bekken ned til Oppoftevannet). 3 stk kanoner med årer tilgjengelig. Utstyrskap med flytevester blir plassert ut i løpet av sommeren 2022 (pr. dags dato er de oppbevart i grillhytta).

STIER

Det går sti opp til Poddelopte, sørover til Svindal og vestover og ned til Oppoftevannet:

 • På Poddelopte gjemte Barbro seg men ble til slutt tatt til fange og dømt til å bli brent på bål som heks på 1600-tallet. Hun var den siste i distriktet som fikk en slik behandling. Hulene er fortsatt tilgjengelige.
 • Stien sørover fra Laundal over Skarpheia til Svindal er den gamle skoleveien for barna som bodde på Laundal før i tida.
 • Stien til Oppoftevannet er den viktigste ferdselsveien til Laundal før det ble laget vei inn på 1970-tallet. Alt av innkjøpte redskaper, mat og byggematerialer ble fraktet inn Oppoftevannet og opp de 800 m opp den bratte lia.

KLATRING

Det er en naturlig klatrevegg 400 m nord for hovedområdet. Her er det topptaufeste og klatregrep for to ruter. Eget klatretau og klatresele må medbringes.

INFORMASJON OM HISTORIEN

Det er satt opp flere informasjonstavler på området som forteller om historien til Laundal.

Innsjekking

Hytten disponeres fra kl. 13.00 ankomstdag til kl. 12.00 avreisedag.

Veibeskrivelse

Laundal ligger sørøst for Oppoftekrysset på E39 mellom Lyngdal og Kvinesdal.

Ta av mot Farsund fra E39 i Oppoftekrysset. Etter ca 400 m, ta av mot Opofte inn på grusvei. Etter ca 3 km, på toppen av bakkene forbi Oppoftevannet og Opofte, er det en parkeringsplass til venstre og en bomvei inn til høyre. Parker her og gå inn bomveien (evnt. spørsmål om veibruk rettes til Farsund kommune.) Det er skiltet herfra, og kun ett kryss på denne veien, der man skal holde venstre/rett fram. Det er 2,5 km å gå på denne veien, først en del motbakker, mot slutten er det nedoverbakke.

Det er også mulig å gå- eller padle fra Svindal. Til fots går man over Skarpheia – en lengre, men flott fottur. Ønsker man å padle kan man benytte seg av kanoene (8 stk. med utstyr tilgjengelig). Herfra kan man padle inn Oppoftevannet til Laundalstrand, så gå opp langs bekken til Laundal (litt bratt stigning). Svindal ligger ved avkjøring til Tosås på veien fra Åpta mot Drange. Parkering – dagsavgift kr 50,- pr. bil.

Annen transport

Nærmeste bussholdeplass er på Oppoftekrysset. Akt.no har en rute fra Kvinesdal som stopper der, rute 227.

Vilkår & betingelser

GENERELT
Hytten er selvbetjente og har kun tilsyn. Det betyr at leietakere selv må ta ansvar for å holde orden og etterlate seg hytta som man ønsker å finne den.
Dersom hyttene ikke er rengjort eller har fått skader under bruk, blir leietaker kontaktet for erstatning eller merarbeid.

SESONG
Hytten kan i utgangspunktet leies hele året, men veien inn fra parkeringsplassen blir IKKE brøytet. Det er god vedovn, samt ved på hytta. NB Enkelte årstider kan det oppstå litt kondens innvendig når hytta blir oppvarmet grunnet temperaturforskjell på fjellet.

UTSTYR

 • Vedovn med kokeplater og steikeovn, samt gassbluss. Ved oppbevares ved hytta. Ekstra ved finnes ved grillhytte/redskapsbod.
 • Kopper og kar, bestikk og gryter til matlaging. Ta med kopphåndkle og klut.
 • Enkle madrasser. Det er ikke dyner på hytta – ta med egen sovepose, laken til madrassene og putetrekk.
 • Adskilt toalett ved enden av veien 250 m fra hytten.
 • NB! Det er ikke drikkevann på hytten men borehull med rent vann fra håndpumpe ved fellesområde.

SENGEPLASSER (maksimalt antall personer)
6 senger, maksimalt plass til 8 personer, om man benytter sofabenkene. Madrassene er 75 cm brede. Én av madrassene er 120 cm. Ta med eget laken og putetrekk.

NØKLER
Kodelås på dør. Kode oppgis på kvittering for betaling.

RENHOLD
Leietakere må selv sørge for renhold. Ved avreise skal hytta forlates i samme stand som ved ankomst.

RØYKING
Røyking er ikke tillatt på hytten.

AVBESTILLING

 • Ved avbestilling benyttes e-postadressen oppgitt i bookingbekreftelsen.
 • Avbestillings- og endringsfrist er 7 dager før oppmøtedag.
 • Full refusjon av betalt opphold gis dersom avbestillingen skjer 7 dager før oppmøtedag.
 • Avbestilling 7-3 dager før oppmøtedag gir rett til 50% refusjon.
 • Avbestilling som gjøres senere enn 3 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Kart

Destinasjonen din (rutens sluttpunkt) er allerede merket på kartet. Angi posisjonen din og velg rutealternativene dine for å få veibeskrivelse til destinasjonspunktet. Du kan også klikke på kartet for å velge opptil 9 veipunkter fra startpunktet til destinasjonspunktet.

Adresse
Postnummer
By
Optimaliser for

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av utleieenheten ennå.

Du må være innlogget for å legge inn en anmeldelse.

Dine data

Noen funksjoner på dette nettstedet må lagre informasjon om besøket ditt. Dette brukes bare for å yte service til deg, deles aldri med andre og slettes når det ikke lenger er behov for det.

Du har ennå ikke fortalt oss om vi kan samle inn personlig identifiserbar informasjon om deg

GIR DU OSS TILLATELSE FOR Å LAGRE DENNE INFORMASJONEN ??


Du må samtykke i at vi lagrer disse dataene for at du skal kunne gjøre bestillinger på dette nettstedet. Uansett om du samtykker i at dataene dine lagres eller ikke, lagrer vi en informasjonskapsel på datamaskinen din for å fortelle det oss om du har meldt deg på eller ikke. Dette hjelper oss med å sikre at vi ikke hele tiden spør deg om du vil melde deg av eller ikke, og det inneholder ikke noen personlig identifiserbar informasjon (PII). Hvis du ombestemmer deg kan besøke siden "Apptillatelser" når som helst for å melde deg ut eller av.

Informasjonen lagres i forskjellige tidsperioder avhengig av besøkets art. Så hvis du bare ser deg rundt, lagrer vi omtrentlig geografisk informasjon (landnivå). Hvis du utfører søk, så til gjør søkeskjemaer mer brukervennlige, vi lagrer de siste tingene du søkte på. Denne informasjonen lagres vanligvis i maksimalt 24 timer og brukes bare for å gjøre besøket ditt hyggeligere.

Når du bestiller hos oss, lagres det nødvendigvis mer informasjon.

 1. Teknikkene i bestillingsskjemaet blir fanget opp og beholdt i maksimalt 60 dager. Dette er nødvendig for at bestillinger på forespørsel kan bli til full bestilling når en bestilling er godkjent, og for analyse av teamene våre i tilfelle det er et problem med en bestilling. Hvis du ikke var logget inn da du foretok en bestilling, sender vi deg et brukernavn og passord på e -post, slik at du kan se bestillingsloggen din og utøve din rett til å bli glemt (RTBF) hvis du ønsker å gjøre det.
 2. Data som er lagt inn i bestillingsskjemaet, for eksempel navn, e -postadresse, ekte adresse lagres maksimalt 365 dager etter bestillings avreisedato. Denne informasjonen lagres i kryptert form i databasen vår slik at bare autoriserte personer kan se den. Hvis du foretar en bestilling må vi ved lov lagre PII mens bestillingen er gyldig. Når bestillingen er fullført, enten fordi den er kansellert eller du har blitt sjekket ut, vil du være i stand til å utøve RTBF ved å logge deg på og gå til siden "Dine data". Fakturainformasjon for fullførte bestillinger vil fortsatt lagres sikkert i databasen vår for å sikre at vi overholder relevante skattelovgivninger, men du vil kunne fjerne alle andre PII etter at bestillingen er fullført.
 3. Når du samtykker i at informasjonen din lagres som beskrevet ovenfor, er vi juridisk forpliktet til å lagre dette samtykket i databasen vår. Denne informasjonen inkluderer ditt IP-nummer og innholdet i påmeldingsskjemaet. Vi vil beholde denne samtykkemeldingen på ubestemt tid (dette er et lovkrav).
tilgjengelig for bestilling
Opptatt/Ikke tilgjengelig
August 2022
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
20
26
 
 
 
 
September 2022
MTOTFLS
 
 
 
10
23
24
 
 
Oktober 2022
MTOTFLS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2022
MTOTFLS
 
 
 
 
 
Januar 2023
MTOTFLS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2023
MTOTFLS
 
 
 
 
 
 
 
April 2023
MTOTFLS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli 2023
MTOTFLS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prisnavn Gyldig fra Gyldig til  
Tariff 03/03/2022 03/03/2032 750.00kr  Per natt

Eiendommer i nærheten Laundal - Fjellskår innenfor 0 km

Ingen andre eiendommer i nærheten.