Fullt
Kontakt utleiested

Beskrivelse av enheten

Ved Svindal er det tilrettelagt kanobase med 8 stk. kanoer for utleie. Årer og vester er oppbevart i en låst bod.

Med forbehold om at det er ledig kano(er) trenger man ikke forhåndsbooke – ta turen til Svindal og sjekk utleiemulighetene!
Dagspris kr 50,- pr. kano
. BETAL MED VIPPS  til nr. 732885 (Laundal overnattingshytter), velg kanoleie Svindal (nøkkelkoden til utstyrsboden får du i takkemeldingen!)

Det nesten 5 km lange Oppoftsvannet ligger i naturskjønne omgivelser og strekker seg fra Svindal i sør til Oppofte i nord. Området egner seg for rekreasjon og passer fint for barnefamilier. En mulighet er å kombinere padleturen med en fottur til friluftsområdet på Laundal. Da padler man ca 2,5 km til Laundalstrand, så går man den ca 800 meter lange stien opp langs bekken til Laundal. Her er det tilrettelagt med toalett, bålhytte og grillmuligheter.

Veibeskrivelse: Fra Åpta kjører man Drangeveien (F4102) mot Lyngdal. Ved Tosås tar man av mot Svindal, så videre til basen ved Svindalstjørna.

NB! Kr 50,- i dagsavgift for parkering (Vippsnummer til grunneier står opplyst ved parkeringsplassen)

Til opplysning: Enkelte høstdager og ellers ved store nedbørsmengder kan vannstanden overstige brygga.

Kano

Kart

Destinasjonen din (rutens sluttpunkt) er allerede merket på kartet. Angi posisjonen din og velg rutealternativene dine for å få veibeskrivelse til destinasjonspunktet. Du kan også klikke på kartet for å velge opptil 9 veipunkter fra startpunktet til destinasjonspunktet.

Adresse
Postnummer
By
Optimaliser for

Eiendommer i nærheten Kanoutleie innenfor 0 km

Ingen andre eiendommer i nærheten.